Φθιώτιδα: Ούτε ο θάνατος δεν τους χώρισε – “έφυγαν” σχεδόν ταυτόχρονα

Κύματα συγκίνησης προκαλεί μία ακόμη ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους, τους οποίους ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να χωρίσει. Λίγες ώρες μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό και σφιχταγκαλιασμένο στο Βόλο, ένας 82χρονος και η 70χρονη σύζυγός του «έφυγαν» με λίγες ώρες διαφορά στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το […]

26 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Κύματα συγκίνησης προκαλεί μία ακόμη ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους, τους οποίους ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να χωρίσει.

Λίγες ώρες μετά το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό και σφιχταγκαλιασμένο στο Βόλο, ένας 82χρονος και η 70χρονη σύζυγός του «έφυγαν» με λίγες ώρες διαφορά στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το cnn.gr, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 70χρονης συζύγου του ήταν η βασική αιτία για να «φύγει» από τη ζωή και o 82χρονος Λαμιώτης.

Το τελευταίο διάστημα η 70χρονη νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών, με τους γιατρούς να μην δίνουν ιδιαίτερες ελπίδες για βελτίωση της υγείας της.

Τελικά ο 82χρονος «έφυγε» πρώτος για το μεγάλο ταξίδι, από τη μεγάλη στεναχώρια του που θα έχανε τη σύντροφό του, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε και η πολυαγαπημένη του σύζυγος. Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο λοιπόν.

Η κηδεία του ηλικιωμένου ζεύγους θα τελεστεί στις 11:00‘ το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018 από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Λιανοκλαδίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024