Γιορτή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων

Xριστουγεννιάτικη γιορτή με τα ξωτικά του Άη Βασίλη, διοργανώθηκε χθες για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, από τον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χαλκιά – Αναστασιάδη” στην Χαλκίδα. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να υπάρξει ένα ευχάριστο περιβάλλον στους Παιδικούς […]

21 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Xριστουγεννιάτικη γιορτή με τα ξωτικά του Άη Βασίλη, διοργανώθηκε χθες για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών, από τον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χαλκιά – Αναστασιάδη” στην Χαλκίδα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, υπογράμμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να υπάρξει ένα ευχάριστο περιβάλλον στους Παιδικούς Σταθμούς, για όλα τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

Ο κ. Παγώνης τόνισε ότι υπάρχει συνεχής προσπάθεια για να φιλοξενούνται όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά μέσω του ΕΣΠΑ, δηλαδή χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι γονείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024