Και στην Ερέτρια φιλοξενούνται μετανάστες

Και σε δεύτερη περιοχή της Εύβοιας εγκαταστάθηκαν μετανάστες, χωρίς προηγουμένως – τουλάχιστον με δημόσια ενημέρωση – να έχει ενημερωθεί ο τοπικός πληθυσμός για τις προθέσεις των υπευθύνων αρχών. Αυτή τη φορά σειρά ήταν της Ερέτριας και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ΚΑΤΕΡΙΝΑ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει περάσει στην ιδιοκτησία της εταιρίας που διαχειρίζεται το […]

16 Δεκεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Και σε δεύτερη περιοχή της Εύβοιας εγκαταστάθηκαν μετανάστες, χωρίς προηγουμένως – τουλάχιστον με δημόσια ενημέρωση – να έχει ενημερωθεί ο τοπικός πληθυσμός για τις προθέσεις των υπευθύνων αρχών.

Αυτή τη φορά σειρά ήταν της Ερέτριας και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ΚΑΤΕΡΙΝΑ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει περάσει στην ιδιοκτησία της εταιρίας που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Olympia Star στην Αμάρυνθο. Μάλιστα και στο δεύτερο είχε επιχειρηθεί να μισθωθεί για τον ίδιο σκοπό, αλλά τελικά δεν επιτεύχθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ΚΑΤΕΡΙΝΑ, έχουν εγκατασταθεί ήδη 120 άτομα, ενώ ο αριθμός του αναμένεται ν’ αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024