Σύλλογος Πελοποννησίων Εύβοιας: κοπή πίτας και βραβεύσεις μαθητών

Εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Εύβοιας, θα λάβει χώρα στις 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Lucy”, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν καταγωγή από την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με ανάλογη ενημέρωση, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της αναλυτικής βαθμολογίας των […]

17 Δεκεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Εύβοιας, θα λάβει χώρα στις 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο “Lucy”, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν καταγωγή από την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με ανάλογη ενημέρωση, καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της αναλυτικής βαθμολογίας των μαθητών, η οποία θα πρέπει να είναι από 18,5 και άνω, είναι η 31η Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, την ημέρα κοπής της πίτας, θα γίνουν και οι εκλογές του Συνδέσμου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στα πλαίσια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητες μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024