Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Υποψήφια Δήμαρχος Αγράφων η γνωστή δικηγόρος του Συλλόγου Ευρυτανίας , από τον Αγ. Γεώργιο Φραγκίστας κα Χρύσα Σουλιώτη. Τεράστιος ο πολλαπλασιασμός των αγριογούρουνων και στη Φθιώτιδα, με τεράστιους επίσης κινδύνους για τους εποχούμενους. Όπως στην εθνική οδό, ύψος Θερμοπυλών, όπου άρχισε κυνηγητό από αστυνομικούς και ανθρώπους της εταιρίας της Νέας Οδού, για να αποφευχθεί ο […]

28 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

  • Υποψήφια Δήμαρχος Αγράφων η γνωστή δικηγόρος του Συλλόγου Ευρυτανίας , από τον Αγ. Γεώργιο Φραγκίστας κα Χρύσα Σουλιώτη.

  • Τεράστιος ο πολλαπλασιασμός των αγριογούρουνων και στη Φθιώτιδα, με τεράστιους επίσης κινδύνους για τους εποχούμενους. Όπως στην εθνική οδό, ύψος Θερμοπυλών, όπου άρχισε κυνηγητό από αστυνομικούς και ανθρώπους της εταιρίας της Νέας Οδού, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων εξαιτίας ομάδας αγριογούρουνων.

  • Παρά την ανακοίνωση στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, στον κ. Θύμιο Καραϊσκο, ο τελευταίος προχωρεί στη δημιουργία δημοτικού πολυσυλλεκτικού συνδυασμού.

  • Διπλασιάστηκαν με τροπολογία από το Υπουργείο Παιδείας, τα τμήματα στην Άμφισσα. Μάλιστα με τροπολογία της τροπολογίας, το δεύτερο τμήμα μπορεί να λειτουργήσει αμέσως, χωρίς καμία θέση της πρυτανείας.

  • Θετικές οι μετρήσεις στατικότητας της τοξωτής γέφυρας στην Εκκάρα Δομοκού, 405μ., για την πλήρη σιδηροδρομική κάλυψη της γραμμής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με ηλεκτροκίνηση.

  • Κοπή πίτας από τον Πρόεδρο του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ιστιαίας, Νικηφόρο Δούκα, σε γνωστό κοσμικό χώρο της περιοχής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024