Ιστορική πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Australian Open

Ο έλληνας αθλητής γράφει «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις Μυθικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-5,4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη, «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό. Θα είναι […]

23 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ο έλληνας αθλητής γράφει «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις

Μυθικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-5,4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη, «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό.

Συστάσεις για τον Ναδάλ και το πόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Στέφανου Τσιτσιπά, δεν χρειάζονται. Ο Ισπανός είναι κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων, είναι ο «βασιλιάς του χώματος» και σαφέστατα το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον τελικό.

Η ώρα του αγώνα θα γίνει γνωστή αύριο (23/01), μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών αγώνων σε άνδρες και γυναίκες. Εικάζεται, πάντως, ότι δεν θα διεξαχθεί τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) όπως συνέβη με τον αγώνα του Τσιτσιπά κόντρα στον Μπαουτίστα (03:30). αλλά σε κάποια άλλλη πιο.. εμπορική ώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024