Συλλήψεις για εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα στην Χαλκίδα

Σημαντική ποσότητα προϊόντων καπνού εντόπισαν το περασμένο Σάββατο, οι άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Χαλκίδα, μετά από έρευνα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία 53χρονη Ελληνίδα και ένας 20χρονος αλλοδαπός. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.450 πακέτα τσιγάρων και 50 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν […]

2 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σημαντική ποσότητα προϊόντων καπνού εντόπισαν το περασμένο Σάββατο, οι άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Χαλκίδα, μετά από έρευνα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία 53χρονη Ελληνίδα και ένας 20χρονος αλλοδαπός.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.450 πακέτα τσιγάρων και 50 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και στη συνέχεια παραδόθηκαν στο Τελωνείο Χαλκίδας για να υπολογιστεί το ύψος των ανάλογων φόρων και δασμών.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατά συναυτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024