Ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων για την κακοκαιρία

Πλήρως προετοιμασμένη δηλώνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λεβαδέων, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει από σήμερα την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του επιχειρησιακού κέντρου, βασική προτεραιότητα των υπηρεσιών του Δήμου είναι να κρατηθεί όλο το δημοτικό οδικό δίκτυο ανοικτό, όπως επίσης και οι κεντρικοί δρόμοι στις συνοικίες της Λιβαδειάς και στις […]

3 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Πλήρως προετοιμασμένη δηλώνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λεβαδέων, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει από σήμερα την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του επιχειρησιακού κέντρου, βασική προτεραιότητα των υπηρεσιών του Δήμου είναι να κρατηθεί όλο το δημοτικό οδικό δίκτυο ανοικτό, όπως επίσης και οι κεντρικοί δρόμοι στις συνοικίες της Λιβαδειάς και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, καθώς και να διατηρηθεί ελεύθερη η πρόσβαση στο Γ.Ν. Λιβαδειάς, στο Γηροκομείο και σε όλα τα Κοινοτικά Ιατρεία του Δήμου.

Δευτερευόντως, στόχος των υπηρεσιών του Δήμου είναι η διάνοιξη των εσωτερικών δρόμων σε συνοικίες της πόλης, των δρόμων που οδηγούν σε Ιερές Μονές, στα χειμερινά ποιμνιοστάσια και σε περιφερειακούς στάβλους, καθώς και η διάνοιξη των αγροτικών δρόμων και δρόμων μεμονωμένων κατοικιών.

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι η θερμαινόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ (Δωδεκανήσου 12) θα είναι ανοικτή από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ, για τους δημότες που το έχουν ανάγκη, ενώ θα πραγματοποιείται διανομή μικρής ποσότητας αλατιού για την αντιμετώπιση των αναγκών των δημοτών. Η διανομή θα πραγματοποιείται στην Λιβαδειά, στο κτίριο του πρώην Πανεπιστημίου (Ζάππειο), και στις Τοπικές Κοινότητες από τα κατά τόπους Κοινοτικά Καταστήματα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι δημότες θα πρέπει να μειώσουν τις μετακινήσεις τους και να μετακινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ μπορούν να επικοινωνούν με το επιχειρησιακό κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων όλο το 24ώρο στα τηλέφωνα 2261350801 και 2261350803.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024