,

Απόστολος Γκλέτσος : “Θα βουτήξω ξανά και φέτος για το Σταυρό σαν Ευχαριστώ”

“Θα βουτήξω ξανά για το Σταυρό σαν Ευχαριστώ που φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά από το Δήμο για την Περιφέρεια και σαν ευλογία για καλό αγώνα”. Ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την επερχόμενη γιορτή των Θεοφανείων, έστειλε το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης και δύναμης στους πολίτες. Ακολουθεί […]

4 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

“Θα βουτήξω ξανά για το Σταυρό σαν Ευχαριστώ που φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά από το Δήμο για την Περιφέρεια και σαν ευλογία για καλό αγώνα”.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την επερχόμενη γιορτή των Θεοφανείων, έστειλε το δικό του μήνυμα ευγνωμοσύνης και δύναμης στους πολίτες.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου:

“Ήταν Θεοφάνεια, μεγάλη γιορτή για τους χριστιανούς.

Ο Δήμος με τίμησε δεόντως. Είπα για το καλό, να βουτήξω για το σταυρό. Τώρα θέλοντας ξανά να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ που φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το Δήμο και να πάρουμε ευλογία για καλό αγώνα προς την Περιφέρεια, θα βουτήξω ξανά.

Υ.Γ.: Εξακολουθεί παράλληλα να’ ναι ένα παράδειγμα – μήνυμα σε όλους που έχουν προβλήματα υγείας, πως όταν ακολουθούμε αυτά που μας λένε οι γιατροί, όλα γίνονται και τελικά ναι… ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024