Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγο σήμερα Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 η Σύσκεψη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων. Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή το νέο επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται από αύριο, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και έλαβε χώρα στα στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία (Λ. Καλυβίων 2).

Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, μετά το πέρας της σύσκεψης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ολοκληρώσαμε τη σύσκεψη του συντονιστικού πολιτικής προστασίας. Σε επιφυλακή βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός μας, με 340 μηχανήματα, για τις επόμενες ώρες και ημέρες. Ο καλός συντονισμός αντιπεριφερειαρχών, υπηρεσιακών στελεχών, χειριστών, πυροσβεστών, αστυνομικών, ΔΕΔΔΗΕ και όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών της Περιφέρειας, έχει ήδη φέρει θετικά αποτελέσματα και είναι το σημαντικότερο όπλο μας στην αντιμετώπιση και του νέου κύματος κακοκαιρίας.»

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση