Περιμένοντας τη νέα διοίκηση ο ΑΟΧ υποδέχεται την Καλλιθέα

Χωρίς πυξίδα ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, την Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη στον πρώτο αγώνα του β’ γύρου του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Τάκης Τσακαλίδης που ήρθε στη Χαλκίδα ως άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά, αλλά περέμεινε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συνεργάτης του Δημήτρη Λύκου. Τώρα προπονεί μόνος […]

6 Ιανουαρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Χωρίς πυξίδα ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, την Καλλιθέα του Νίκου Παντέλη στον πρώτο αγώνα του β’ γύρου του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Τάκης Τσακαλίδης που ήρθε στη Χαλκίδα ως άμεσος συνεργάτης του Τίμου Καβακά, αλλά περέμεινε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συνεργάτης του Δημήτρη Λύκου. Τώρα προπονεί μόνος του, τους παίκτες του ΑΟΧ.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Χαλκίδα σήμερα, θα παίξει κανονικά με την Καλλιθέα.

Στην  τελευταία προπόνηση ήταν και ο Ντάμπος, ενώ στον αγώνα αναμένεται να βρεθούν και οι μη Ευβοιώτες, που είναι πολύ καιρό απλήρωτοι και το τελευταίο διάστημα δεν προπονούνται με την ομάδα. Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν ζητήσει τα δελτία τους, αλλά για την ώρα μόνο οι Ντελέκος και Σταυριανός αποχώρησαν με προορισμό το Ύπατο.

Η ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο με την ελπίδα, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στην Εύβοια, λόγω της αναβολής των τοπικών αγώνων, να έχουν μαζί τους τους φιλάθλους.

Από Δευτέρα οι παίκτες για να παραμείνουν στον ΑΟ Χαλκίς, θα πρέπει να έχει σχηματιστεί νέα διοίκηση στην ομάδα, η οποία με τη σειρά της θα δώσει στους παίκτες χρήματα και εγγυήσεις για την συνέχεια.

Στο παρασκήνιο υπάρχουν συζητήσεις σε επίπεδο διοίκησης για την μεταβίβαση της ομάδας σε άλλο πρόσωπο. Ένα από τα τελευταία ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο, είναι αυτό του τέως προέδρου του Ολυμπιακού Χαλκίδας, Σπύρου Δαριβέρη.

Όπως αναμένεται, ο Σπ. Δαριβέρης θα έχει συνάντηση με τους Καρυστινό-Ελευθεριάδη και άλλους και θα φανεί αν μπορεί να βρεθεί λύση για την άλλοτε κραταία ομάδα της Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024