Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ο σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Δ.Ο.Ε. συνεχίζοντας των επί σειρά πολλών ετών αγώνα της διεκδίκησης των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί συγκεκριμένα αναφέρουν: “Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει […]

10 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Δ.Ο.Ε. συνεχίζοντας των επί σειρά πολλών ετών αγώνα της διεκδίκησης των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Συμμετέχουμε δυναμικά και μαζικά στις κινητοποιήσεις:

* Έκτακτη Γενική συνέλευση την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 6.00μ.μ. στο εργατικό κέντρο

* 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στη 1:00 μ. μ και πραγματοποίηση πορείας προς τη Βουλή, με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό (θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση μας 11.00 από το Βούρκο, εφόσον υπάρξει συμμετοχή, την οποία δηλώνετε στη Βέτα Κορωναίου στο 6974341868 )

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία προκειμένου να διαμορφωθεί ένα δυναμικό μέτωπο αγώνα, για το Δημόσιο σχολείο που αξίζει να έχουν όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί.

Συμμετέχουμε…γιατί η μη συμμετοχή είναι ανοχή και αποδοχή…!

Υπερασπιζόμαστε τις ισοδύναμες ευκαιρίες, την αξιοκρατία το δικαίωμα σε μια ζωή αξιοπρέπειας!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024