Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Θ. Ζεμπίλης

Την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων, υπέβαλε εγγράφως χθες ο Θανάσης Ζεμπίλης. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ζεμπίλης, δηλώνει παρών στο προσκλητήριο πανστρατιάς και εθνικής συμπόρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την επέτειο των 3 ετών από την ημέρα εκλογής του, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. […]

11 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Χαλκιδέων, υπέβαλε εγγράφως χθες ο Θανάσης Ζεμπίλης.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ζεμπίλης, δηλώνει παρών στο προσκλητήριο πανστρατιάς και εθνικής συμπόρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την επέτειο των 3 ετών από την ημέρα εκλογής του, στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Ζεμπίλης αφού ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Χαλκιδέων και τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για τα τιμητικά λόγια προς το πρόσωπό του, σημείωσε πως αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο για να ολοκληρωθεί μία παρουσία δώδεκα ετών στα δημοτικά πράγματα της πόλης, ενώ τόνισε ότι απηχούν την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών του, που αναγνωρίζουν ότι υπηρέτησε τα αξιώματα που του ανέθεσαν, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ