Χρονιά νίκης το 2019, το μήνυμα στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Εύβοιας

Με την ευχή το 2019 να είναι χρονιά νίκης σε όλα τα μέτωπα για τη ΝΔ, η ΝΟΔΕ Εύβοιας πραγματοποίησε χθες βράδυ την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  της, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας. Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που παραβρέθηκαν, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν τη νίκη, τόσο στους υποψήφιους βουλευτές, όσο και […]

13 Ιανουαρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με την ευχή το 2019 να είναι χρονιά νίκης σε όλα τα μέτωπα για τη ΝΔ, η ΝΟΔΕ Εύβοιας πραγματοποίησε χθες βράδυ την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  της, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΟΥΣΥ της Χαλκίδας.

Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που παραβρέθηκαν, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν τη νίκη, τόσο στους υποψήφιους βουλευτές, όσο και στα στελέχη που θα δώσουν τη μάχη στην Περιφέρεια και τους Δήμους.

Οι δύο συνάδελφου βουλευτές, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Σίμος Κεδίκογλου

Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο πρ. υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς, Φάνης Σπανός, ο πρ. υπουργός Λ. Παπαγεωργόπουλος, οι πολιτευτές Β. Δεμερτζής, Ν. Λυσιγάκης, ο πρ. δήμαρχος Θαν. Ζεμπίλης, η πρ. πρόερδρος του ΤΕΕ Άννα Παππά, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χαλκίδας Έλενα Βάκα και Διρφύων-Μεσσαπίων, Τζ. Γκόγκου, ο πρ. βουλευτής Άγγ. Πνευματικός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φωκίδας Δ. Τζήμας, ο πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Γιάννης Νέζης κ.ά.

Ο τ. υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΝΟΔΕ Πέτρου Ποδάρα, ο οποίος ευχήθηκε τη νίκη της ΝΔ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχει να δώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη φετινή χρονιά. Έστειλε κάλεσμα συστράτευσης των στελεχών και προσφοράς στον κοινό αγώνα, τονίζοντας τη σημασία που έχει να μεταφέρουν το μήνυμα της επερχόμενης νίκης στην κοινωνία.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας, Κώστας Παπαγεωργίου, που με τη σειρά του τόνισε τη σημασία της εξωστρέφειας των στελεχών και συμμετοχής στον αγώνα που καλούνται τα στελέχη να δώσουν για τη νίκη.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Σπανός που καταχειροκροτήθηκε

Από την πλευρά του ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ανεβάζοντας τον παλμό της συγκέντρωσης, ενθάρρυνε τα μέλη του κόμματος να δώσουν τη μάχη από σπίτι σε σπίτι, προκειμένου να πετύχει η ΝΔ και ο «αυριανός πρωθυπουργός», Κυριάκος Μητσοτάκης, την αυτοδυναμία. Γιατί, όπως ανέφερε, «πρέπει το κόμμα μας να έχει τη δύναμη να αλλάξει άμεσα τον εκλογικό νόμο και να μην οδηγηθούμε σε ακυβερνησία, όπως

θα συμβεί στις επόμενες εκλογές αν θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική».

Ο μηχανολόγος και πολιτευτής, Βασίλης Δεμερτζής

Επόμενη ομιλήτρια ήταν η επίσημη καλεσμένη, βουλευτής Β’ Αθηνών και η υπεύθυνη τομεάρχης Στερεάς Ελλάδας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για την «καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης».

Η πρ. πρόεδρος του ΤΕΕ και σίγουρη υποψήφια βουλευτλής με τη ΝΔ, Άννα Παππά
Ο πολιτευτής και μέλος της Π.Ε. ΝΔ,, Νίκος Λυσιγάκης

Χαρακτήρισε «θέατρο του παραλόγου», τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, με θέμα την κυβερνητική συνοχή και τις παλινωδίες στις θέσεις των δύο κομμάτων.

Η κα Ασημακοπούλου, παρουσίασε πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, που στόχο έχει την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, εξάλειψη της ανεργίας και αύξηση του βιοτικού επιπέδου του Έλληνα. Και τελείωσε καλώντας όλα τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν τη μάχη της νίκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, την οποία πραγματοποίησε η κα Ασημακοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024