Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων για την κοίμηση του Μητροπολίτη Παύλου

Ψήφισμα εξέδωσε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, σε έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την αναγγελία της κοίμησης του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου. Με το εν λόγω ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ανακοινώνει πως θα εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, κατά την υποδοχή του σκηνώματος στον Ι.Ν. της […]

14 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ψήφισμα εξέδωσε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων, σε έκτακτη συνεδρίασή του, με αφορμή την αναγγελία της κοίμησης του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου.

Με το εν λόγω ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ανακοινώνει πως θα εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, κατά την υποδοχή του σκηνώματος στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής, όπου και θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου προς απόδοση τιμών στον εκλιπόντα, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά πως “η είδηση της αιφνίδιας αναχώρησης του Πατέρα Παύλου για τις “μονές του Παραδείσου” γέμισε θλίψη και πόνο τις ψυχές των Χαλκιδέων. Ένα από τα επιφανέστερα παιδιά αυτής της πόλης περνά στην αιωνιότητα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024