Η Χαλκίδα αποχαιρέτησε με θλίψη τον μακαριστό Μητροπολίτη Σιατίστης

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε χθες το βράδυ η Ιερά Αγρυπνία, ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Παύλου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Χρυσόστομος, παρουσία πλήθους πιστών, που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό, προκειμένου να προσκυνήσουν. Νωρίτερα, στην υποδοχή του Μακαριστού Μητροπολίτη Στατίστης Παύλου, παραβρέθηκαν αξιωματικοί […]

15 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε χθες το βράδυ η Ιερά Αγρυπνία, ενώπιον του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Παύλου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Χρυσόστομος, παρουσία πλήθους πιστών, που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό, προκειμένου να προσκυνήσουν.

Νωρίτερα, στην υποδοχή του Μακαριστού Μητροπολίτη Στατίστης Παύλου, παραβρέθηκαν αξιωματικοί του στρατού, ο Μητροπολίτης Κορίνθου, Διονύσιος και ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Χρυσόστομος.

Να σημειωθεί ότι στις 5.00 το πρωί αναχώρησε το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη, συνοδεία του Μητροπολίτη Χαλκίδας, Χρυσόστομου, από την Χαλκίδα για τα Σιάτιστα, όπου σήμερα θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, Ιερώνυμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024