Τιμές και βραβεύσεις για τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς

Σε τιμητική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Ελληνική Αστυνομία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, βραβεύτηκε μεταξύ άλλων, ο Αρχιφύλακας κ. Βασιλάκος Λάμπρος που υπηρετεί στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, για την εργατικότητα, απόδοση και συνέπεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, καθώς και για την ακεραιότητα […]

15 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε τιμητική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Ελληνική Αστυνομία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα, βραβεύτηκε μεταξύ άλλων, ο Αρχιφύλακας κ. Βασιλάκος Λάμπρος που υπηρετεί στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Φθιώτιδας, για την εργατικότητα, απόδοση και συνέπεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, καθώς και για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος κ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Α/Δ κ. Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διοικητής του βραβευθέντα Αστυνομικού, Α/Υ κ. Νικόλαος Δημόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας, Ανθυπαστυνόμος κ. Νικόλαος Τριανταφύλλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024