Στην ΝΟΔΕ Άμφισσας ο Φάνης Σπανός

0

Προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο της Φωκίδας υποσχέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την υποστήριξη της ΝΔ, Φάνης Σπανός κατά τη χθεσινή επίσκεψη γνωριμίας με τα στελέχη του τοπικού κομματικού οργάνου. Από πλευράς ΝΟΔΕ Φωκίδας ζητήθηκε από το Φ. Σπανό, τον οποίο χαρακτήρισαν ως επιλογή νίκης, να επιλέξει για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του τους άριστους συμπολίτες τους υποσχόμενοι ταυτόχρονα ότι συντεταγμένα θα δώσουν στο πλευρό του τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη ΝΟΔΕ Φωκίδας έχει ως εξής

Χθες, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύγκληση της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άμφισσα. Παρέστησαν όλα τα μέλη του οργάνου, τόσο από την Παρνασσίδα, όσο και από τη Δωρίδα. Επίσης παρέστη ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνης Σπανός.

Ο κ. Σπανός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης και να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, όσον αφορά τη διοίκηση του Νομού σε επίπεδο Περιφέρειας. Κοινός τόπος των παρισταμένων υπήρξε η ανάγκη πραγματοποίησης έργων ζωτικής σημασίας για τη Φωκίδα, με πρωτεύον, αυτό της αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Επίσης τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. ζήτησαν από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του με τους καλύτερους συμπολίτες μας, ώστε στις εκλογές να αναδειχθούν οι άριστοι.

Ομόφωνα τα μέλη του οργάνου δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Σπανού του υποσχέθηκαν ότι θα δώσουνε την μάχη από κοινού, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Τέλος τονίσθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Δημήτριο Τζήμα, ότι η επιλογή του κ. Φάνη Σπανού ως τεχνοκράτη ,επιτυχημένου επαγγελματία και αντιπεριφερειάρχη, αποτελεί επιλογή νίκης.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση