Η βιβλιοθήκη Χαλκίδας ανοίγει ξανά τις πόρτες της

0
Με χαρά ενημερωθήκαμε για την επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης, στην οποία είχαμε κάνει αναφορά σε πρότερο άρθρο μας. Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, με νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού.
Η διεύθυνση της Βιβλιοθήκης έλαβε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 την «Έκθεση αυτοψίας στο κτίριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας» από το Τμήμα μελετών, της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με τα κτιριακά θέματα.
Το ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης με είσοδο από Μιχαήλ Κακαρά 2, θα λειτουργεί ως χώρος υποδοχής για το κοινό του Δημόσιου Κέντρου Πληροφόρησης, της Ευβοϊκής συλλογής, καθημερινά από 12.00 έως 15.00 και για τις εκπαιδευτικές δράσεις του ανήλικου αναγνωστικού κοινού. Ενώ ο 1ος όροφος θα λειτουργεί ως χώρος υποδοχής για το κοινό της δανειστικής Βιβλιοθήκης από Δευτέρα 9.00 έως 19.00 και Τρίτη-Παρασκευή από 9.00 έως 15.00.
Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση