Ο Γιώργος Ακριώτης απαντά στη ΝΟΔΕ Εύβοιας

Aπαντήσεις για το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ έδωσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης, ο οποίος υποστηρίζει μέχρι τέλους τις αποφάσεις για το μέλλον του ΤΕΙ Στερεάς. Όπως ο ίδιος αναφέρει: “Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ Εύβοιας για το ευφάνταστο δελτίο Τύπου περί ταφόπλακας στα ΤΕΙ Χαλκίδας. Η μόνη ταφόπλακα που βάλαμε είναι […]

21 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Aπαντήσεις για το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ έδωσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης, ο οποίος υποστηρίζει μέχρι τέλους τις αποφάσεις για το μέλλον του ΤΕΙ Στερεάς. Όπως ο ίδιος αναφέρει:

“Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ Εύβοιας για το ευφάνταστο δελτίο Τύπου περί ταφόπλακας στα ΤΕΙ Χαλκίδας.

Η μόνη ταφόπλακα που βάλαμε είναι στις ορέξεις σας για να ιδιωτικοποιήσετε τις ελπίδες και τις προοπτικές των νέων του τόπου μας”.

Δηλώνοντας: “Το ΕΚΠΑ είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Χώρας και ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως . Η ένταξη του ΤΕΙ Ψαχνών και η συνέργεια με ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα με μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης μόνο να το καταστήσει πιο ισχυρό μπορεί και να συντελέσει στην αναβάθμισή του. Κατά συνέπεια είναι το λιγότερο παράλογο και μικροπολιτικό το να ισχυρίζεται κανείς το αντίθετο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024