,

Οι κοπές της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Συλλόγων στο Δήμο Καρπενησίου

Στις εκδηλώσεις κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Καρπενησίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς, η κα Εύη Κονιαβίτη, ο κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος και η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα. Στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. […]

22 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στις εκδηλώσεις κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Καρπενησίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς, η κα Εύη Κονιαβίτη, ο κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος και η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα.

Στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς και κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος και η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα Σοφία Ζαλοκώστα, ενώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σουλιώτης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χαλκιά και αντίστοιχα στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς “Τα Άγραφα” παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου κ. Κλεομένης Λάππας.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Ευχαρίστησαν τους Συλλόγους για τη σημαντική παρουσία τους στα δρώμενα του Δήμου Καρπενησίου καθώς και για την άριστη συνεργασία που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου κ. Σουλιώτη, του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Λάππα, όλων των Αντιδημάρχων, της Προέδρου της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, όλων των Δημοτικών Συμβούλων και πολλών Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Δείτε φωτογραφίες από τις Κοπές Πίτας των Συλλόγων:

Κοπή πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο
Κοπή Πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου
Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου
Κοπή πίτας Συλλόγου Επαρχίας Λιβαδειάς
Κοπή Πίτας Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρπενησίου
Κοπή Πίτας Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας
Κοπή Πίτας Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024