Συνέλευση για τα κτιριακά προβλήματα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Κουτρομάνο και κα Γκαρίλα για να συζητήσει με γονείς και δασκάλους για τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου. Πρόκειται για ένα σχολικό συγκρότημα το οποίο αν και κατασκευαστικά αποτελεί το πιο […]

22 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Κουτρομάνο και κα Γκαρίλα για να συζητήσει με γονείς και δασκάλους για τα κτιριακά προβλήματα του σχολείου.

Πρόκειται για ένα σχολικό συγκρότημα το οποίο αν και κατασκευαστικά αποτελεί το πιο καινούργιο της πόλης, αφού η παραλαβή του έγινε τον Νοέμβριου 2009, παρουσιάζει εντούτοις προβλήματα που αφορούν κυρίως στα κουφώματα και στη στέγη του κτιρίου.

Στη συνάντηση ο κ. Σουλιώτης τόνισε ότι δεν υφίσταται κανένα στατικό πρόβλημα με το σχολείο και δεσμεύτηκε για ουσιαστική και ριζική λύση στο πρόβλημα που αφορά στις στέγες και στα εξωτερικά κουφώματα του σχολικού συγκροτήματος, τονίζοντας ότι προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των παιδιών και η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024