,

H Χριστίνα Πολυζωγοπούλου στην παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη

Την υποψηφιότητα της με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσε η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών Χριστίνα Πολυζωγοπούλου. “Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων με τον συνδυασμό «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ». Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ως […]

24 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητα της με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσε η καθηγήτρια αγγλικών και ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών Χριστίνα Πολυζωγοπούλου.

“Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων με τον συνδυασμό «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ». Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ως υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά πήρα την απόφαση αυτή γιατί θεωρώ ότι πρέπει ακουστούν νέες απόψεις από ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Γνωρίζοντας τις ικανότητές του Βασίλη Καθαροσπόρη και έχοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, θεωρώ ότι είναι η ΛΥΣΗ που χρειάζεται η πόλη μας. Πέρα από κομματικές ταυτότητες και με κοινό παρανομαστή την αγάπη για την Χαλκίδα πιστεύω, ότι μπορώ και εγώ από την πλευρά μου να συνεισφέρω στην βελτίωση της πόλης μας και της ποιότητα ζωής των ανθρώπων της”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ