Παραιτήθηκε ο Γκλέτσος μετά την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

0

Την παραίτησή του από Δήμαρχος Στυλίδας ανακοίνωσε χθες δημόσια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, όπως είχε δεσμευτεί με σχετικό δελτίο τύπου, μετά την υπερψήφιση με 153 «Ναι» της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή.

Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Γκλέτσου είναι κατά δήλωση του πρώτον ως διαμαρτυρία προς την απόφαση της Βουλής και δεύτερον ως μια κάποια μορφή εμψύχωσης προς τη νέα γενιά.

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα, όπου ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας επιβάλλουν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα με θανάσιμους εκβιασμούς, να παραχωρήσουμε το όνομα Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσουν μύρια κακά για την χώρα μας. Εύχομαι να διαψευσθώ. Όμως αντιπολιτευόμενος αυτά τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, παραιτούμαι από τα καθήκοντα του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ίσως μιας κάποιας εμψύχωσης των νέων ανθρώπων αυτής της χώρας που μπορεί να μην ξέρουν πως παίζονται αυτά τα σκληρά πολιτικά παιχνίδια.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσος
*Υ.Γ.: Συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.»
Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση