Με φόρα η Λαμία, κέρδισε και τον Ατρόμητο

Νίκη ελπίδας η Λαμία! Οι ανώτεροι γηπεδούχοι με ανατροπή τούμπαραν τον Ατρόμητο (2-1) και αισιοδοξούν για το μέλλον τους, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται (πάλι) για ανύπαρκτο πέναλτι στο 76’. Η ομάδα του Μάκη Χάβου αν και έμεινε πίσω στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47′) έπειτα από το γκολ του Κουλούρη και […]

27 Ιανουαρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Νίκη ελπίδας η Λαμία! Οι ανώτεροι γηπεδούχοι με ανατροπή τούμπαραν τον Ατρόμητο (2-1) και αισιοδοξούν για το μέλλον τους, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται (πάλι) για ανύπαρκτο πέναλτι στο 76’.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου αν και έμεινε πίσω στο σκορ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (47′) έπειτα από το γκολ του Κουλούρη και την ασίστ του Ουάρντα, δεν πτοήθηκε και κατάφερε με εξαιρετική εμφάνιση να τουμπάρει τους Περιστεριώτες.

Η απάντηση της ομάδας της Φθιώτιδας ήρθε άμεσα, αφού στο 49′ ο Τομάς σε κενή εστία έπειτα από τραγικό λάθος του Μέγερι από κεφαλιά του (οριακά εκτεθειμένου Μπαράλες) κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1, με τους γηπεδούχους να είναι στη συνέχεια πολύ καλύτεροι και να μονοπωλούν την πίεση στα αντίπαλα καρέ.

Ωστόσο, το γκολ της νίκης για τη Λαμία δεν θα έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Ο Δημούτσος στο 76′ μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ πάνω στο σώμα του Χατζηισαΐα, στη συνέχεια έπεσε πάνω στο σταθερό του πόδι και ο Κομίνης έδωσε πέναλτι, οδηγώντας τον Ατρόμητο σε νέες διαμαρτυρίες μια εβδομάδα μετά το ματς στην Ξάνθη, που επίσης του δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Μπαράλες αν και έκανε κακή εκτέλεση, νίκησε τον Μέγερι για το τελικό 2-1. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 76′, με την εκτέλεση του Μπερτόγλιο να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρία να «κλέψουν» τον βαθμό στο 95′, με τον Μελίσσα να αποκρούει εκπληκτικά το σουτ του Κουλούρη.

Το ματς

Σαφή πρόθεση να υπερφορτώσει τη δεξιά του πτέρυγα, εκεί δηλαδή που κινούνταν πολλές φορές μαζί οι Ενσικουλού και Ουάρντα, είχε ο Ατρόμητος από την έναρξη του ματς, ωστόσο πέρα από κάποιες καλές συνεργασίες, δεν μπόρεσε να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη

Αντίθετα, η φοβισμένη μέχρι εκείνο το σημείο, Λαμία από το 15’ και μετά άρχιζε να ανεβάζει ρυθμούς και να επιδιώκει εκείνη την απειλή, κάτι που το κατάφερε, φτάνοντας πολύ κοντά στο 18’, με τον Μπαράλες να πιάνει ένα πολύ γλυκό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024