Καρπενήσι: Τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζονται με επιτυχία

Με αθρόα συμμετοχή επιμορφούμενων στα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη θεματική: “Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής: Θεωρητικές προσεγγίσεις,μέθοδοι και τεχνικές”. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εισήγηση της κας Δέσποινας Εκιζίδου και στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Στο διάλειμμα ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε […]

28 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Με αθρόα συμμετοχή επιμορφούμενων στα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη θεματική: “Αρχές οικογενειακής και συστημικής συμβουλευτικής: Θεωρητικές προσεγγίσεις,μέθοδοι και τεχνικές”. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εισήγηση της κας Δέσποινας Εκιζίδου και στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Στο διάλειμμα ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους επιμορφούμενους καλή χρονιά και συνέχιση στην κατάκτηση της γνώσης. Ο Δήμος Καρπενησίου θα συνεχίσει και με άλλες παρόμοιες δράσεις που προάγουν την πνευματική καλλιέργεια και μόρφωση.

Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζονται. Η επόμενη θεματική “Η ενδυνάμωση της Αυτοεκτίμησης μέσα από την Προπονητική Ζωή” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την εισήγηση της κας Δέσποινας Εκιζίδου
Η εισηγήτρια κα Δέσποινα Εκιζίδου και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης
Αθρόα η συμμετοχή του κόσμου
Στο διάλειμμα ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νικόλαος Σουλιώτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα
Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζονται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024