Καρπενήσι: Διανομή ελαιόλαδου και μελιού του προγράμματος ΤΕΒΑ

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε τρόφιμα (ελαιόλαδο και μέλι) και είδη καθαριότητας. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους της Δ.Κ. Καρπενησίου θα γίνει από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 έως Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, και ώρες […]

30 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλαβε τρόφιμα (ελαιόλαδο και μέλι) και είδη καθαριότητας.

Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους της Δ.Κ. Καρπενησίου θα γίνει από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 έως Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, και ώρες 9:00 έως 14:00 στο χώρο της αποθήκης του Δήμου Καρπενησίου (ισόγειο λαϊκής αγοράς), με την επίδειξη του αριθμού αίτησης και ΑΜΚΑ. Οι λοιπές Δ.Ε. του Δήμου Καρπενησίου θα παραλάβουν τα προϊόντα μέσω του Προγράμματος των Δήμων Βοήθεια στο Σπίτι.

Η διανομή των προϊόντων στο Δήμο Αγράφων θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 μέσω του Προγράμματος του Δήμου Βοήθεια στο Σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Υπηρεσίες των Δήμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024