Κοπή βασιλόπιτας των εθελοντικών ομάδων κοινωνικής διακονίας

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως τους εθελοντές, οι οποίοι διακονούν στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα και στα προγράμματα της Εθελοντικής Διακονίας κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδος. Εκεί, ευλόγησε την […]

30 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως τους εθελοντές, οι οποίοι διακονούν στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο της Ι. Μητροπόλεως στη Χαλκίδα και στα προγράμματα της Εθελοντικής Διακονίας κατ’ Οίκον και της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών στο Νοσοκομείο Χαλκίδος.

Εκεί, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα των παραπάνω εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως, μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν οι συντονιστές Κληρικοί Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, Πρωτοπρεσβ. Ιωάννης Κορέλης, Οικον. Αναστάσιος Χρήστου και Πρεσβ. Χρυσοβαλάντης Φιλντίσης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Ευστράτιος Καρλατήρας, η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Χαλκίδος κ. Ευριδίκη Δεληγιώργη, οι Ιατροί κ. Γλυκερία Νέζη και κ. Χρύσα Καράγκου, όπως και πολλοί εθελοντές και εθελόντριες του κάθε τομέα.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας ανέπεμψε σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους για την κάθε μορφή προσφοράς τους και συζήτησε μαζί τους.

Το φλουρί βρήκε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Ευστράτιος Καρλατήρας, ο οποίος έλαβε μία ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής   Βυζαντινής Μουσικής «Ιερεύς Παύλος ο Σκοπελίτης» της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος έκοψε Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο προσωρινά στεγάζεται στο κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού στη Χαλκίδα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο και διεβίβασε προς τον Χοράρχη κ. Θεόδωρο Κοκκορίκο και όλα τα μέλη (άνδρες και γυναίκες) τις πατρικές του ευχές για καλή συνέχεια στις όμορφες δραστηριότητες της Χορωδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024