Αλλοιωμένο φαγητό σε μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας “Ν. Σκαλκώτας”, που εδρεύει στο Καλοχώρι-Παντείχι. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018 παραδόθηκε αλλοιωμένο φαγητό (95 μουχλιασμένα γλυκά), σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Με επιστολή τόσο προς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη και τους φορείς της Δευτεροβάθμιας […]

17 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας “Ν. Σκαλκώτας”, που εδρεύει στο Καλοχώρι-Παντείχι.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018 παραδόθηκε αλλοιωμένο φαγητό (95 μουχλιασμένα γλυκά), σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Με επιστολή τόσο προς τον Δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη και τους φορείς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όσο και προς τον εμπορικό διευθυντή της «ΠΟΤ&ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ», ο Σύλλογος τους καλεί να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των παιδιών και τους ενημερώνουν πως επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους, συμπεριλαμβανομένης της αξίωσης αποζημίωσης και της αναζήτησης τυχόν διοικητικών και ποινικών ευθυνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024