Απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία από τον Πειραιά

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων, προσεγγίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν. Κατάθεση σε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, δίνει αυτή την ώρα […]

4 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων, προσεγγίστηκε στις 27 Δεκεμβρίου από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Κατάθεση σε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, δίνει αυτή την ώρα ο 51χρονος. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αφέθηκε σήμερα το πρωί ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε φιλικό του σπίτι, όπου έχουν μεταβεί οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και τον εξετάζουν για την οκταήμερη ομηρία του.

Για την απελευθέρωση του τηλεφώνησε ο ίδιος ο 51χρονος, σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια και είπε οτι οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο και βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Τελικά έκλεισε ραντεβού με τους αρμόδιους αξιωματικούς σε άλλο σπίτι, όπου τον επισκοπήθηκαν για να τον εξετάσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της αρπαγής δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του 51χρονου και ό,τι συνέβη φαίνεται οτι το χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να φωτιστούν από την κατάθεση του επιχειρηματία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024