Έκτακτη σύσκεψη στην Εύβοια για την αντιμετώπιση του χιονιά

Έκτακτη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Κύμης, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ήδη αντιμετωπίζει η Εύβοια, από την επέλαση του “Τηλέμαχου”. Όπως μας ενημέρωσε ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Εύβοιας, Γιώργος Κωστόπουλος, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Kymi Palace, με την παρουσία του […]

7 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Έκτακτη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Κύμης, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ήδη αντιμετωπίζει η Εύβοια, από την επέλαση του “Τηλέμαχου”.

Όπως μας ενημέρωσε ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Εύβοιας, Γιώργος Κωστόπουλος, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Kymi Palace, με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Φάνη Σπανού, του Δήμαρχου Κύμης-Αλιβερίου, Θανάση Μπουραντά και εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Εύβοιας.

Σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο, τα εντονότερα φαινόμενα χιονοπτώσεων αυτή την στιγμή, εντοπίζονται από την θέση Άγιος έως και την Κάρυστο, περιοχές στις οποίες η Πολιτική Προστασία δίνει μάχη για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο, με τη χρήση περίπου 80 εκχιονιστικών μηχανημάτων, δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης.

Να σημειωθεί, πως τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, αυτή την στιγμή σταματούν στην πόλη των Ψαχνών, ενώ όσον αφορά την Νότια Εύβοια, εκτελούνται έως το Αλιβέρι. Τα Ι.Χ. οχήματα κινούνται στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ