Εορταστική εκδήλωση για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μαντούδι και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, η συνάντηση των φοιτητών και φοιτητριών που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε διάφορες πόλεις της πατρίδας μας. Τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, ο οποίος είχε προσκαλέσει τα παιδιά, […]

4 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μαντούδι και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, η συνάντηση των φοιτητών και φοιτητριών που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε διάφορες πόλεις της πατρίδας μας.

Τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, ο οποίος είχε προσκαλέσει τα παιδιά, αλλά ο ίδιος λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στην Εκδήλωση, εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγαίων και Νηλέως Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Λιάσκος μεταφέροντας το μήνυμα και τις ευχές του Επισκόπου, συνομιλώντας με τα παιδιά και προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

Ακολούθησε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών της Τραπέζης Αίματος της Ενορίας Μαντουδίου κόβοντας και την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μάρκου, Αρχιερατικός Επίτροπος Κηρέως και υπεύθυνος της Τραπέζης Αίματος καλωσορίζοντας όλους μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Κύριος ομιλητής της Εκδήλωσης ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγαίων και Νηλέως Πρωτοπρεσβύτερος π.Κωνσταντίνος Λιάσκος αναπτύσσοντας με ιδιαίτερα γλαφυρό και θεολογικό λόγο, το μήνυμα της Εορτής της Γέννησης του Κυρίου μας σε συνδυασμό με την Εθελοντική Αιμοδοσία, αλλά και την παρουσία των νέων παιδιών.

Στην εκδήλωση έψαλλε ύμνους και τραγούδησε Κάλαντα και Τραγούδια η χορωδία της Ενορίας με τον υπεύθυνο Εφημέριο Οικονόμο π. Νικόλαο Μάρκου.

Ακολούθησε λαχειοφόρος με πολλά δώρα προσφορές των καταστημάτων της πόλεως για την ενίσχυση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί  Ιερείς της περιοχής μας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αρχών, Συλλόγων και Φορέων της πόλεως, αρκετοί Αιμοδότες και πλήθος ενοριτών σε μια ζεστή και φιλόξενη εορταστική ατμόσφαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024