Νέο έκτακτο δελτίο σε ισχύ από την ΕΜΥ

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα επηρεάσει την χώρα μέχρι και αύριο. Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Παρασκευή, οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται θα ενταθούν μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην […]

4 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα επηρεάσει την χώρα μέχρι και αύριο.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Παρασκευή, οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται θα ενταθούν μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην Αν. Μακεδονία και από αργά το βράδυ, στην Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις με ένταση 7-8 και κατά τόπους 9 μποφόρ.

Οι πυκνές χιονοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν και το Σάββατο, με βαθμιαία εξασθένιση από το μεσημέρι, ενώ μεγάλη προσοχή συστήνεται στους πολίτες, καθότι ο παγετός, κατά τις πρωινές και βραδυνές ώρες, θα είναι ισχυρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024