, ,

Ο Γιάννης Οικονόμου μέσα στα πρώτα ονόματα της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές 2019 έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς, πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της […]

31 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές 2019 έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς, πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της Ν.Δ., τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.

Παράλληλα, η Ν.Δ. ανακοίνωσε χθες και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. : “Την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η Ν.Δ. κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών.”

Τέλος σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις των νεών γραμματειών και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης που πρεσβεύει η Ν.Δ. είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Ο Γιάννης Οικονόμου υποψήφιος για το νομό Φθιώτιδας

Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Λαμιώτης Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος είχε διατελέσει Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει νικηφόρα την πρόκληση των εκλογών.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του κ. Οικονόμου στην προσωπική του σελίδα στα social media:

“Ήρθε η ώρα λοιπόν!! Η ΝΔ και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης μου έκαναν την ύψιστη τιμή της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του Ν.Φθιώτιδας. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Η προσπάθεια για την Ελλάδα και τη Φθιώτιδα ξεκινά. Αισθάνομαι έτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ, για να συναντηθούμε μαζί σε κοινές απόψεις και στην ίδια διαδρομή προς το ξέφωτο και τη μεγάλη νίκη.”

 

Ακολουθούν τα σχετικά πινάκια με τους υποψηφίους:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024