O Salt Bae έπαιρνε φιλοδωρήματα από τους υπαλλήλους του

O Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκοκσέ που έγινε διάσημος παγκόσμια κυρίως για τον τρόπο που ρίχνει αλάτι στα κρέατα, όπως είναι γνωστό άνοιξε εστιατόριο ακόμα και στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μανχάταν. Μέχρι εδώ όλα είναι καλά, έλα όμως

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Εκτύπωση

O Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκοκσέ που έγινε διάσημος παγκόσμια κυρίως για τον τρόπο που ρίχνει αλάτι στα κρέατα, όπως είναι γνωστό άνοιξε εστιατόριο ακόμα και στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μανχάταν.

Μέχρι εδώ όλα είναι καλά, έλα όμως που ένας πρώην υπάλληλός του στις ΗΠΑ υπάβαλε μήνυση γιατί όπως υποστηρίζει, του «έφαγε» μέρος των φιλοδωρημάτων του και τον απέλυσε γιατί διαμαρτυρήθηκε…

Ο πρώην υπάλληλος λέει ότι ο Νουσρέτ συγκέντρωνε στο τέλος της εβδομάδας τα φιλοδωρήματα που ήταν για τους σερβιτόρους και κρατούσε παράνομα μέρος τους. Μετά τα μοίραζε ισόποσα ακόμα σε άτομα που δεν τα δικαιούνταν, όπως είναι μάνατζερ και σεφ.

Για το λόγο αυτό ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae ζητάει αποζημίωση για την απόλυσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο του Μανχάταν που άνοιξε πέρσι, έχει αρνητικές κριτικές λόγω των υπερβολικά υψηλών τιμών, αλλά και των υγειονομικών παραβάσεων, αφού ο Τούρκος σεφ έπιανε πολλές φορές το κρέας με χέρια ακάλυπτα, χωρίς γάντια.

O Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκοκσέ που έγινε διάσημος παγκόσμια κυρίως για τον τρόπο που ρίχνει αλάτι στα κρέατα, όπως είναι γνωστό άνοιξε εστιατόριο ακόμα και στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Μανχάταν.

Μέχρι εδώ όλα είναι καλά, έλα όμως που ένας πρώην υπάλληλός του στις ΗΠΑ υπάβαλε μήνυση γιατί όπως υποστηρίζει, του «έφαγε» μέρος των φιλοδωρημάτων του και τον απέλυσε γιατί διαμαρτυρήθηκε…

Ο πρώην υπάλληλος λέει ότι ο Νουσρέτ συγκέντρωνε στο τέλος της εβδομάδας τα φιλοδωρήματα που ήταν για τους σερβιτόρους και κρατούσε παράνομα μέρος τους. Μετά τα μοίραζε ισόποσα ακόμα σε άτομα που δεν τα δικαιούνταν, όπως είναι μάνατζερ και σεφ.

Για το λόγο αυτό ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae ζητάει αποζημίωση για την απόλυσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο του Μανχάταν που άνοιξε πέρσι, έχει αρνητικές κριτικές λόγω των υπερβολικά υψηλών τιμών, αλλά και των υγειονομικών παραβάσεων, αφού ο Τούρκος σεφ έπιανε πολλές φορές το κρέας με χέρια ακάλυπτα, χωρίς γάντια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ