Παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη η εκδήλωση των ΝΟΔΕ

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας – Εύβοιας – Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας) στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ρούμελης, στη πόλη της Λαμίας. Κενρικός ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός […]

29 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτίας – Εύβοιας – Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας) στην αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ρούμελης, στη πόλη της Λαμίας.

Κενρικός ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός με θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αναδεικνύοντας το βάρος που δίνεται στην περιφέρεια Στερεάς, ως κέντρο της Ελλάδος. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επιπροσθέτως στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, κάτι που διαφαίνεται από την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024