Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία τσιγάρα στη Ν. Αρτάκη

Αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 170 συσκευασίες με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 8 κιλών και 500 γραμμαρίων, καθώς και 480 λαθραία πακέτα τσιγάρων, που περιείχαν συνολικά […]

25 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 170 συσκευασίες με ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 8 κιλών και 500 γραμμαρίων, καθώς και 480 λαθραία πακέτα τσιγάρων, που περιείχαν συνολικά 9.600 τσιγάρα, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024