Υποψήφιος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ο Δημήτρης Βασιλείου

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο ιδιωτικό υπάλληλος και επί πενταετίας ταμίας της ποδοσφαιρικής ομάδας Μιαούλης Φύλλων, Δημήτρης Βασιλείου. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βασιλείου δηλώνει: «Ζώντας στα Φύλλα και μεγαλώνοντας με τη σύζυγο μου τη μικρή μας κόρη σε μία τοπική κοινότητα του Δήμου Χαλκιδέων […]

25 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε ο ιδιωτικό υπάλληλος και επί πενταετίας ταμίας της ποδοσφαιρικής ομάδας Μιαούλης Φύλλων, Δημήτρης Βασιλείου.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Βασιλείου δηλώνει: «Ζώντας στα Φύλλα και μεγαλώνοντας με τη σύζυγο μου τη μικρή μας κόρη σε μία τοπική κοινότητα του Δήμου Χαλκιδέων μία ανάσα από την πόλη αλλά συνάμα τόσο μακριά απ αυτή ξέρω από πρώτο χέρι τα προβλήματα του τόπου μας. Πιστεύοντας στις δυνάμεις της νέας γενιάς και αναζητώντας το καλύτερο για τα παιδιά μας αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Βασίλη Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ