Συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας για τα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά

Το 44ο Ιερατικό Συνέδριο Κληρικών και Πρεσβυτέρων διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας αφιερωμένο στα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, στη Νέα Άμπλιανη, στη Λαμία. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: Προς άπαντας τους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες της Καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως […]

1 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Το 44ο Ιερατικό Συνέδριο Κληρικών και Πρεσβυτέρων διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας αφιερωμένο στα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στο Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, στη Νέα Άμπλιανη, στη Λαμία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης:

Προς άπαντας τους Κληρικούς και τις Πρεσβυτέρες

της Καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Φέρεται εις γνώσιν απάντων των κληρικών και των πρεσβυτερών  της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως , ότι την Πέμπτη 7  Φεβρουαρίου ε.ε. θα πραγματοποιηθεί το 44ο Ιερατικό Συνέδριο, εις το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Ομιλητής εις το Συνέδριο θα είναι ο  Ομότιμος καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιο Σπανός.

Θα προηγηθεί  Ιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Πέρας προσελεύσεως απάντων στην Θεία Λειτουργία  η 8η πρωινή.

Μετά τη Θεία Λειτουργία το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο θα προσφέρει  πρωινό στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του  Ναού.

Στις 10:00, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας  θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 44ου Ιερατικού Συνεδρίου κατά την διάρκεια του οποίου ο Ομότιμος Καθηγητής θα αναπτύξει το θέμα:

«Η παρουσία της Εκκλησίας στον αγώνα για την αρωγή και στήριξη των ορφανών και απροστάτευτων παιδιών και εφήβων».

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισηγήσεως και κατόπιν ο Σεβασμιώτατος θα δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για διάφορα Ποιμαντικά και Διοικητικά θέματα.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024