Για σκι στο Βελούχι βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ως μέγας λάτρης του σκι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ξέκλεψε λίγες ώρες την κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα και “ξεχύθηκε” στις χιονισμένες πλαγιές του Βελουχίου, στο Νέο Χιονοδρομικό Κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην κορυφή “Ηρακλής” που αγγίζει τα 2030 […]

4 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ως μέγας λάτρης του σκι, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ξέκλεψε λίγες ώρες την κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα και “ξεχύθηκε” στις χιονισμένες πλαγιές του Βελουχίου, στο Νέο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, τη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην κορυφή “Ηρακλής” που αγγίζει τα 2030 μέτρα, όπου τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Κώστας Παπαϊωάννου, ο οποίος και τον ενημέρωσε σχετικά με τις νέες εγκαταστάσεις και υποδομές.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, συνοδεία καλής παρέας, απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας στην άγρια φύση του Καρπενησίου, την οποία και χαρακτήρισε ως “πραγματικό πόλο έλξης χειμερινού τουρισμού”.

«Ο χειμερινός τουρισμός έχει πάρα πολύ σημαντικές προοπτικές στη χώρα μας. Το Βελούχι είναι ένα βουνό το οποίο έχει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το τουριστικό προϊόν της χώρας μας δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα, αλλά είναι και η αξιοποίηση των ορεινών μας όγκων» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε σχετικό βίντεο:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Gmh20gZIqfg[/embedyt]

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: xionodromika.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024