Κοπή πίτας του συνδυασμού “Λύση Τώρα”

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, πραγματοποίησε ο συνδυασμός “Λύση Τώρα” του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Χαλκίδας, Βασίλη Καθαροσπόρη, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου. Με σύνθημα «Ρίξε μέχρι ένα ευρώ στον κουμπαρά, πρόσφερε ένα επιπλέον χαμόγελο στην πόλη» η κοπή της πίτας του κινήματος “Λύση Τώρα”, στάθηκε στο πλευρό της προσπάθειας του Πανευβοϊκού Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού […]

4 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, πραγματοποίησε ο συνδυασμός “Λύση Τώρα” του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Χαλκίδας, Βασίλη Καθαροσπόρη, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Με σύνθημα «Ρίξε μέχρι ένα ευρώ στον κουμπαρά, πρόσφερε ένα επιπλέον χαμόγελο στην πόλη» η κοπή της πίτας του κινήματος “Λύση Τώρα”, στάθηκε στο πλευρό της προσπάθειας του Πανευβοϊκού Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης».

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι σκοπός είναι να βοηθήσουν όλοι μαζί, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της κακοποίησης, ενώ την πίτα του συνδυασμού ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, πρόεδρος του συλλόγου “Ο Καλός Σαμαρείτης”.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης ευχαρίστησε τις οικογένειες των μελών του κινήματος για την στήριξή τους, δηλώνοντας πως στόχος του είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και συνεχάρη τα παιδιά των υποψηφίων που διαπρέπουν στο σχολείο, τις σπουδές τους και στον αθλητισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024