ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

– Μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Καρπενήσι, στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας. Σιγουριά για Κώστα Μπακογιάννη, Φάνη Σπανό και δεσμεύσεις για τους οδικούς άξονες Λαμίας-Καρπενησίου και Αγρινίου-Καρπενησίου. – Μέχρι το τέλος Απριλίου, περιθώριο στο Ελληνικό Δημόσιο, για να εισπράξει από τη ΛΑΡΚΟ, πάνω από 135 εκατ ευρώ από ΕΕ. – “Αν δεν […]

5 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

  • – Μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Καρπενήσι, στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας. Σιγουριά για Κώστα Μπακογιάννη, Φάνη Σπανό και δεσμεύσεις για τους οδικούς άξονες Λαμίας-Καρπενησίου και Αγρινίου-Καρπενησίου.
  • – Μέχρι το τέλος Απριλίου, περιθώριο στο Ελληνικό Δημόσιο, για να εισπράξει από τη ΛΑΡΚΟ, πάνω από 135 εκατ ευρώ από ΕΕ.
  • – “Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δε γίνεται”. Αυτά για Βουλευτή της Φωκίδας που με απειλή καταψήφισης στην ονομαστική ψηφοφορία, προσέφερε πανεπιστημιακή σχολή στην Άμφισσα.
  • – “Κλεισθένης και Τοπικές Κοινότητες”, το θέμα της συγκέντρωσης στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρόπολης. Η ενημερωτική αυτή συζήτηση και η καταγραφή σχετικών απόψεων, αποτέλεσαν πρωτοβουλία παραγόντων που έχουν έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στα δημοτικά ζητήματα και όχι μόνο, όπως οι κοι Κων/νος Χρονόπουλος, Γεώργιος Διαμαντής και Δημήτρης Αηδηνίδης. Η επόμενη συνάντηση στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθήσουν αυτές της Αιδηψού, Πολυλόφου, Ηλίων.
  • Νέο δίκτυο φυσικού αερίου στη Στερεά, που από Βοιωτία περιλαμβάνει Θήβα και Λιβαδειά
  • – Ετοιμότητα για εκλογές ζήτησε ο κος Μητσοτάκης από τη Λαμία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024