Το δήμο Δωρίδας διεκδικεί ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Τάσος Φλώρος

0

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Δωρίδος έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο πρώην υποψήφιος της ΝΔ στη Φωκίδα, Καθηγητής Μαθηματικών, Οικονομολόγος και Νομικός, , Αναστάσιος Φλώρος

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η απόφασή του ελήφθη μετά από παρότρυνση των συμπολιτών του δεδομένης και της πολύχρονης ενασχόλησή μου με τα κοινά.
Σημειώνεται ότι ο κ.Φλώρος έχει διατελέσει πρόεδρος ομοσπονδίας συλλόγων, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δωρικής αδελφότητας, Νομαρχιακός Σύμβουλος, γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου, Εκπρόσωπος στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Με ήθος, αποφασιστικότητα, συνέπεια, εμπειρία και γνώση και με γνώμονα το «ΕΜΕΙΣ» του συμπατριώτη μας στρατηγού Μακρυγιάννη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να παλέψουμε ώστε η Δωρίδα μας, με τον ασυναγώνιστο φυσικό της πλούτο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα και με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, το οποίο διαπρέπει παντού Πανελλήνια και απανταχού της γης, να βρεθεί στη θέση που πραγματικά της αξίζει.
Με την πολύχρονη εκπαιδευτική μου ενασχόληση, προσκαλώ όλους τους νέους, τους οποίους και εμπιστεύομαι, να συμμετάσχουν ενεργά, να έχουν τον κύριο λόγο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αμεσότητα και ευαισθησία και με βασικές προτεραιότητες την υγεία, την παιδεία, την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα, προστατεύοντας ταυτόχρονα το πανέμορφο φυσικό μας περιβάλλον.
Ας συστρατευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε τον καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δωρίδας μας που όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε.»

Αναστάσιος Φλώρος – Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση