Τετάρτη, Αύγουστος 12

Πέντε νέες υποψηφιότητες για τον Συνδυασμό «Στερεά…Υπεροχής»

0

Πέντε καινούργια πρόσωπα από Εύβοια, Ευρυτανία, Βοιωτία και Φθιώτιδα ανακοινώθηκαν ότι θα αναμετρηθούν στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς, Δημήτρη Αναγνωστάκη.

«Άνθρωποι της Υγείας, της Παιδείας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, Άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και του Εθελοντισμού, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Αγρότες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλο το δημοκρατικό τόξο, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για αλλαγή στην Περιφέρεια μας, συμπορεύονται και παλεύουν για μια «Στερεά… Υπεροχής!»  αναφέςρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

Καπλάνης Γιώργος – πρ. Υπάλληλος Ο.Α. & Υπουργείου Μεταφορών


Ο Γιώργος Καπλάνης γεννήθηκε στα Επινιανά Ευρυτανίας.
Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.
Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στο Υπουργείο Μεταφορών.
Είναι Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων και μέλος του Συλλόγου Ευρυτάνων Βοιωτίας.

 

Κολιοβέτα Δέσποινα – Ιατρός Πνευμονολόγος


Η Δέσποινα Κολιοβέτα ζει και εργάζεται στο Βαθύ Αυλίδας και είναι μητέρα ενός παιδιού.
Ως γιατρός έχει αναπτύξει εθελοντική δράση σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και είναι αντιπρόεδρος του παραρτήματος ΑΜΕΑ Εύβοιας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας.
Είναι μέλος του Θεάτρου Χαλκίδας και ασχολείται με τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα της περιοχής της καθώς και με την προστασία και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αυλίδας.

 

Κουτσαύτης Σπύρος – Επιχειρηματίας & Οικονομικός Επόπτης Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Εύβοιας

Ο Σπύρος Κουτσαύτης γεννήθηκε στη Στενή Ευβοίας και ζει μόνιμα στη Χαλκίδα.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών του Άγγελου και της Αλίκης.
Είναι επιχειρηματίας στο χώρο των τροφίμων και διευθύνει την εταιρεία του πλαισιωμένος από 25 άξιους συνεργάτες.
Έχει διατελέσει:
* Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επαγγελματικού Βιομηχανικού
Επιμελητηρίου Εύβοιας (2011).
*Μέλος του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας (2013).
*Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας (2015), ενώ το 2017 επανεκλέχτηκε στο Δ.Σ. του ΕΕΒΕΕ, όπου οι συνάδελφοί του τον τίμησαν με τη θέση του Οικονομικού Επόπτη.

 

Μπίκας Κώστας – πρ. Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ.

Γεννήθηκε στην Δυτ. Φραγκίστα Ευρυτανίας το 1964. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Χαλαστάνη, με την οποία έχουν τρία παιδιά. Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για 28 χρόνια, σε διάφορες θέσεις ευθύνης, μέχρι το Γενάρη του 2015, όπου παραιτήθηκε για να συμμετάσχει, ως υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές.
Από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ανέπτυξε έντονη και πολυεπίπεδη συνδικαλιστική και αγωνιστική δράση και διατέλεσε, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων εργοστασίου ΔΑΒΙΕ, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ευρυτανίας και τέλος Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Συμμετείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος όπου επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Έχοντας ως εφόδια, την αυτοδιοικητική εμπειρία, τη γνώση στη διοίκηση και τη θέληση για προσφορά, πιστεύει ότι μπορεί να σταθεί με επάρκεια και να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε, που ζει και αγαπά.

Μπακόλας Βασίλης – Ιατρός, Διευθυντής ΕΣΥ

Ο Βασίλης Μπακόλας γεννήθηκε από γονείς αγρότες στη Μεσοποταμία (Χαλίλη) Φθιώτιδας.

Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ακολούθως ειδικεύτηκε στην ακτινοθεραπευτική ογκολογία στο ΝΙΜΙΤΣ και στον Άγιο Σάββα.
Ακολούθως και για 8 χρόνια εργάσθηκε ως μόνιμος αγροτικός ιατρός στο ιατρείο Κομποτάδων. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στο Γ.Ν. Λαμίας.
Οργάνωσε τον πρώτο στη Φθιώτιδα πληθυσμιακό έλεγχο μαστού και τραχήλου μήτρας το 2000.

Ξεκίνησε στο Γ.Ν. Λαμίας τη λειτουργία της μονάδας Παθολογικής Ογκολογίας και της κατ’ οίκον νοσηλείας, τμήμα στο οποίο παραμένει επιστημονικά υπεύθυνος με το βαθμό του Διευθυντή.
Επί 20 χρόνια εργάζεται στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, καθορίζοντας την εξέλιξή του.
Διετέλεσε Υποψήφιος στις Νομαρχιακές εκλογές το 1994, Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Υπάτης.
Κατά 1998-2002, Πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΦ, αιρετό μέλος του ΔΣ του Γ.Ν. Λαμίας και μέλος της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σταματάκη και έχει 2 παιδιά. Διαμένει στα Λουτρά Υπάτης.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση