Για εκβιασμούς και απειλές μήνυσε ο Νικολόπουλος τον Καμμένο

Στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας βρέθηκε σήμερα για να καταθέσει μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του βουλευτή, υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν τις εκβιαστικές πιέσεις που ισχυρίζεται ότι έλαβε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ . Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος, που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, […]

8 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας βρέθηκε σήμερα για να καταθέσει μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του βουλευτή, υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν τις εκβιαστικές πιέσεις που ισχυρίζεται ότι έλαβε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ .

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος, που έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, θα μπορούσε να είναι η λύση που αναζητά ο Καμμένος για να είναι ο 5ος βουλευτής.

Ωστόσο, σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωνε αρνητικός στο να γυρίσει τους ΑΝΕΛ:
«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές. Από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024