Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Οικονόμου

Στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ουσιαστική βελτίωση της Φθιώτιδας αλλά και της Περιφέρειας εν γένει. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου […]

8 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη με τον οποίο και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην ουσιαστική βελτίωση της Φθιώτιδας αλλά και της Περιφέρειας εν γένει.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου στη σελίδα του στα social media:

“Στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές πρέπει να κουβεντιάσουμε, να αναδείξουμε και να εργαστούμε για θέματα που μας αφορούν άμεσα και θα έλεγα και πιο επιτακτικά. Να τα αναδείξουμε όχι στη λογική της γκρίνιας αλλά για να δούμε πως μπορούμε να φροντίσουμε το τόπο μας καλύτερα και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Για αυτά τα θέματα είχαμε σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μέσα από τη δουλειά του και την οπτική με την οποία προσέγγισε την πολιτική και την αυτοδιοίκηση άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στην Περιφέρεια μας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024