Μηδενικές οι αγορές στο Καρπενήσι εν μέσω εκπτώσεων

Ιδιαίτερα υποτονική είναι η κίνηση στα μαγαζιά στο Δήμο Καρπενησίου εν μέσω των εκπτώσεων, με τους εμπόρους να ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πλέον αγωνίζονται μόνο και μόνο για να διατηρήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους. Ο συνεχής άσχημος καιρός φαίνεται πως είχε επιπτώσεις και στην αγορά, αφού η μέχρι τώρα κίνηση των καταναλωτών είναι από υποτονική μέχρι […]

9 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ιδιαίτερα υποτονική είναι η κίνηση στα μαγαζιά στο Δήμο Καρπενησίου εν μέσω των εκπτώσεων, με τους εμπόρους να ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πλέον αγωνίζονται μόνο και μόνο για να διατηρήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους.

Ο συνεχής άσχημος καιρός φαίνεται πως είχε επιπτώσεις και στην αγορά, αφού η μέχρι τώρα κίνηση των καταναλωτών είναι από υποτονική μέχρι μηδενική. Οι έμποροι στο Καρπενήσι εμφανίζονται απαισιόδοξοι για τη συνέχεια της εκπτωτικής περιόδου, ενώ αναφέρουν πως μεγάλη ζημιά στην τοπική αγορά έχει προκαλέσει και το Ίντερνετ, με τους περισσότερους πλέον να προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από εκεί.

Ούδεν κακό αμιγές καλού βέβαια, αφού στον αντίποδα κερδισμένοι βρίσκονται μέχρι στιγμής οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων, λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024