Οι φωτογραφίες της Ειρήνης Γιωτοπούλου από τη Λαμία διαφημίζουν τον Ελληνικό Τουρισμό

0

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της HuaweiUnseen Greece by 20 Mates” υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που είχε ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση της αθέατης πλευράς της Ελλάδας, μέσα από την σύγχρονη και συχνά διαφορετική ματιά 20 Ελλήνων, ερασιτεχνών και μη, φωτογράφων του Instagram, χρησιμοποιώντας το νέο Smartphone Huawei Mate20 Pro. Ανάμεσα τους και η Λαμιώτισσα Ειρήνη Γιωτοπούλου, η οποία μέσα από τη δική της σκοπιά , θα ταξιδέψει χιλιάδες κόσμου στα μοναδικά τοπία της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διακόσιες καλύτερες φωτογραφίες θα παραχωρηθούν από την Huawei στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, για να αποτελέσουν κομμάτι της οπτικής ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τις εκστρατείες προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κος Κωνσταντίνος Τσέγας, αναφερόμενος στην εν λόγω δράση δήλωσε :

Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε πώς η νέα γενιά Ελλήνων φωτογράφων θα αναδείξει τις αθέατες πτυχές της χώρας μας παγκοσμίως, με μία διαφορετική και συναρπαστική ματιά» , ενώ ο  Country Manager για την Huawei στην Ελλάδα, κος Linbin, ανέφερε :

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που με αφορμή το νέο Huawei Mate20 Pro θα συνδεθούμε οργανικά και ουσιαστικά με τον ελληνικό τουρισμό».

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στην Ειρήνη Γιωτοπούλου να έχει πάντα έμπνευση και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Συγχαρητήρια Ειρήνη!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Ειρήνης στο instagram (irini_ioto) :

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση