Superleague | Ατρόμητος – Λεβαδειακός: 1-0

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού χάρη σε τέρμα του Ενσικουλού στο 16′ παραμένοντας έτσι σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Το φιλμ του αγώνα: 13′ Σέντρα του Μάντσον στο δεύτερο δοκάρι, ο Ουάρντα πήγε να κάνει την κεφαλιά-ψαράκι αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα […]

11 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού χάρη σε τέρμα του Ενσικουλού στο 16′ παραμένοντας έτσι σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Το φιλμ του αγώνα:

13′ Σέντρα του Μάντσον στο δεύτερο δοκάρι, ο Ουάρντα πήγε να κάνει την κεφαλιά-ψαράκι αλλά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τσαμπούρη και πέρασε κόρνερ, το οποίο περνάει ανεκμετάλλευτο.

16′ ΓΚΟΟΟΛ για τον Ατρόμητο! Ο Ενσικουλού έκανε φοβερό σόλο και με ωραίο διαγώνιο τελείωμα με το αριστερό από τα όρια της περιοχής, νίκησε τον Μπάγιτς για το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου!

28′ Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και ο Μπάγιτς μπλόκαρε την μπάλα.

50′ Σουτ του Μελέγκ, ο Μέγερι δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

63′ Απίθανη διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ωραίο γύρισμα του Κατράνη μέσα στην περιοχή, ο Ενσικουλού ήταν αμαρκάριστος αλλά νικήθηκε από τον Μπάγιτς. Στη συνέχεια ο Κουλούρης πήρε το ριμπάουντ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει ούτε αυτός τον πορτιέρε του Λεβαδειακού από την μικρή περιοχή.

67′ Απειλεί ο Λεβαδειακός. O Σαβαντογκό έκανε το σόλο και το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μέγερι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

82′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ακόμη μία τελική του Ενσικουλού που έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπάγιτς να διώχνει.

Συμπερασματικά, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Ατρόμητος πέτυχε το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα παραμένοντας με τον τρόπο αυτό σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη ΑΕΚ.

Απεναντίας, ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ούτε στο γήπεδο του Περιστερίου, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του αναφορικά με την ανανέωση της παραμονής του στο πρωτάθλημα της Superleague.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024