Γερουλάνος – Ηλιόπουλος στήνουν «ανάχωμα» στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη;

0

Ένα «ξαφνικό φλέρτ» του Παύλου Γερουλάνου με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων Νάσο Ηλιόπουλο, το οποίο προκάλεσε την ενόχληση του ΚΙΝΑΛ όταν έγινε αντιληπτό, δίνει άλλη δυναμική στις αυτοδιοικητικές ισορροπίες της πρωτεύουσας κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Αφορμή της δυσαρέσκειας της Χαριλάου Τρικούπη στάθηκε η δημόσια παραδοχή του Παύλου Γερουλάνου, ότι «ιδεολογικά είναι πιο κοντά» με τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως μάλιστα διαρρέεται, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε πολλά μηνύματα από κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ που δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την δήλωσή του. «Με αυτά που λες στέλνεις κατευθείαν τους ψηφοφόρους μας στον Κώστα Μπακογιάννη», του είπε βουλευτής της Β’ Αθηνών, στο τηλέφωνο, ενοχλημένος από τις δηλώσεις του.

Παρά τις εκτιμήσεις ότι η προσπάθεια του Παύλου Γερουλάνου είναι να στήσει γέφυρες με το κοινό του ΣΥΡΙΖΑ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, δεν μπορούν και να αγνοήσουν ότι έρχεται ως συνέχεια της «άρνησής» του να δεχτεί την στήριξη του ΚΙΝΑΛ που έσπευσε να χαιρετήσει την υποψηφιότητά του.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ερωτηθείς σε συνέντευξή του στον Αθήνα 98,4 αν θα συνεργαζόταν με τον Κώστα Μπακογιάννη ή άλλον υποψήφιο, ο κ. Γερουλάνος παραδέχθηκε οι «ιδεολογικά είμαστε πιο κοντά με τον Νάσο Ηλιόπουλο απ’ ό,τι με τον κ. Μπακογιάννη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να εργαστούμε ανά ζευγάρια και οι τρεις μαζί». (;!)

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση